Työpalvelu

Työpalvelun kautta asiakas voi tilata nuoren tekemään erilaisia työtehtäviä, kuten

  • kotisiivousta, ikkunanpesua
  • muuttoapua
  • lastenhoitoapua
  • pihanhoitoapua, haravointia
  • kukkien kastelua, ruohon leikkuuta ja muita askareita

Juridisena työnantajana toimii Kiimingin 4H-yhdistys. Yhdistys maksaa nuoren palkan ja laskuttaa työn tilaajaa. Yhdistys huolehtii kaikki työnantajamaksut. Työpalvelutöitä tekevä nuori on iältään vähintään 15-vuotias.

 

Tuntihintamme on 18,50 €/h sis. alv 24% ja työntekijän matkakorvaukset ensimmäiseltä kymmeneltä(10) kilometriltä. Ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan erikseen. 

Laskutuslisämme on 2,50€.

Siivouspalveluista voi maksaa myös palveluseteleillä. Asiakkaalla on mahdollisuus saada kotitalousvähennys verotukseensa!

 

Ota yhtettä jos tarvitset tarjoamaamme palvelua!

0503202911/ työpalvelu

 

Onko mopon tankki tyhjä?  Tarvitsetko uusia vaatteita? Kumiseeko kukkarosi tyhjyyttään tai oletko muuten vain innokas kerryttämään tiliäsi? Jos vastaat kyllä, lue ihmeessä eteenpäin!

Nyt olisi reippaille nuorille tarjolla duunia ja liksaa. Työ koostuu muun muassa viikkosiivouksista, ikkunoiden pesusta, lumi-ja puutarhatöistä sekä elänten hoidosta. Voit ottaa vastaan sinua kiinnostavat työt ja tehdä töitä oman jaksamisen mukaan.

Järjestämme työtä tukevia koulutuksia mm. siivouksesta, vanhusten kanssa työskentelystä ja koiranhoidosta. Kurssit käymällä sinulla on paremmat edellytykset ottaa vastaan työpalvelun tarjoamia töitä.

Työt tarjotaan ensisijaisesti jäsenille ja työpalvelukoulutuksia käyneille, joten otappa nopsaan yhteyttä toimistolle ja humpsahda mukaan 4H-nuorten aktiiviseen maailmaan!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Puh. 050-3202911 tai kiiminki@4h.fi

 

Työntekijöiden tuntilista ja matkalaskulomake löytyvät yhdistysdokumenteista.