Toiminta

Kiimingin 4H-yhdistys järjestää kerhotoimintaa Kiimingin ja Jäälin keskustassa. Tarkemmat tiedot kerhoista kerhot välilehdeltä.

Työpalvelunuoret auttavat koti- ja pihatöissä,hoitavat lemmikkieläimiä ja auttavat vanhuksia esim. käymään asioilla tai lääkärissä. Meillä käyvät Oulun kaupungin palvelusetelit.

Koulutamme työpalvelunuoret alan asiantuntioiden avullla. Järjestämme myös muita hyödyllisiä ja mukavia kursseja. Kannattaa seurata Kurssit sivua. Päivitämme sinne tarkemmat tiedot uusista kursseista.

Meillä toimii myös kierrätyskirppari eli otamme vastaan lahjoituksina vaatteita, verhoja, astioita jne. Ikävä kyllä emme voi ottaa vastaan kerralla isoja määriä ja tuotteiden tulee olla puhtaita ja ehjiä. Pidetään edelleen Onnenpotku kirppis edullisena ja siistinä ostospaikkana.Kirpputorin tuotto menee paikallisten nuorten hyväksi.

Luonnontuotteista olemme tähän asti ottaneet vastaan kihokkia. Ensi syksynä pyrimme ottamaan vastaan myös marjoja.Sen mahdollistaa toinen toimipiste Jäälissä, entisen Pikku- Tuokkosen tiloissa.