Tervetuloa Kiimingin 4H-yhdistyksen kotisivuille!

Ajankohtaista

Seikkailukerhon pojat, Antti ja Joonas kertoivat, että kerholla alkaa retkeilykausi. Pojilta sitten lisää infoa varusteista ja tulevasta ohjelmasta.
Laivakankaan eräkerho lopetti toimintansa vuoden vaihteessa.Toivottavasti eräkerholaiset löytävät muista kerhoistamme mieleisen. Laivakankaalla esimerkiksi kokoontuu sekakerho tiistaisin klo 17-18 ja kokkikerho keskiviikkoisin klo 17-18.30
Toivolan kokkikerho jatkuu taas uusien ohjaajien, Enni Vihelän ja Jonna Kyllösen vetämänä. Kerhopäivä on tuttu maanantai ja kokoontumisaika klo17-18.30.
Jokirannan koululla alkanut 3. kokkikerho. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18.30. Ohjaajina Jessica Holtinkoski ja Antti Huhta. Kaikki innokkaat mukaan kokkailemaan. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita.
Verokortit (12.1.2012)
Muistakaahan nuoret toimittaa verokortit seuraavien tuntilistojen matkassa. Helmikuussa maksetaan jo uuden verokortin mukaan ja jos verokorttia ei ole toimitettu on pidätysprosentti 60%.
4H- kerhot pyörähtävät käyntiin tällä viikolla. Alakylän kerhoille etsimme uusia ohjaajia ja ilmoittelemme heti, kun saamme kerhot pyörimään. Suuren suosion vuoksi aloittaa keskustassa Jokirannan koululla 3. kokkikerho. Kerho kokoontuu keskiviikkosin klo 17.00- 18.30.
RSS ATOM