Hankkeelle uusi vetäjä!

8.1.2013

Heipä hei!

Kuten joulukuun puurojuhlassa jo kerrottiinkin Kiva-apu hankkeessa aloittaa nyt uusi hankevetäjä. Tottelen nimeä Laura Simontaival ja ikää on kertynyt tähän mennessä 22 vuotta. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi(AMK).

Minulla, kuten ennen minua hankkeen vetäjänä toimineella kaimallanikin, on monipuolisia kokemuksia 4H-järjestöstä. Olen kotoisin Posiolta ja siellä ehdin tutustua paikallisen 4H-yhdistyksen toimintaan melko tehokkaasti. Toimin 4H.n kautta mm. kerhonohjaajana, hautojenhoitajana, suoramyyntipisteeessä myyntityössä sekä tonttupajalla lahjapaketoinnissa. Pääsin myös suunnittelemaan kerhojen sisältöä ja osallistuin usein yhdistyksen järjestämille kursseille. Myöhemmin opiskeluitteni lomassa ehdin tutustua myös Tornion 4H:n toimintaan. Siellä kävin läheispalvelukurssin, olin apuna kokkikerhossa, lahjapaketoijana joulun aikaan ja jälleen suoramyyntipuodissa töissä. Lisäksi pääsin suunnittelemaan mm. yhdistyksen 80-vuotisjuhlaa ja toteuttamaan Tornion 4H:n nettisivuja.

Kaikki kokemukseni 4H:sta ovat olleet mieluisia, ja nyt hankevetäjänä toivon, että voin mahdollistaa teille kiiminkiläisille nuorillekin yhtä hyviä kokemuksia, joita itse olen ehtinyt järjestön kautta saada!

Jos sinua kiinnostaa 4H:n tarjoamat koulutukset tai työskentely meille, yhteyttä kannattaa ottaa joko sähköpostitse laura.simontaival@4h.fi tai puhelimitse 0503202911.

 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

-Laura