Talvitervehdys

12.12.2012

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja joulu kolkuttelee jo ovella. Eilen vietettiinkin yhdistyksen puurojuhlaa, joka oli oikein onnistunut ja lämminhenkinen tilaisuus. Kerhot olivat osallistuneet juhlan järjestämiseen; teatterikerho oli valmistellut juhlaan jouluisen näytelmän, seikkailukerholaiset olivat taiteilleet kauniita havukransseja, heppakerholaiset olivat askarrelleet tonttuja ja kokkikerholaiset vastasivat tarjolla olleista herkuista. Näin yhdessä tuumin saimme juhlan aikaiseksi, kiitos kaikille!

Vuoden vaihde tuo myös muutoksia yhdistykseen. Toiminnanjohtajamme Senni Laine onkin jo aiemmin lähtenyt muihin työtehtäviin ja allekirjoittaneella on tänään viimeinen työpäivä. Vuoden alusta Sennin paikalla aloittaa jo vanha tuttu Huhtalan Anne ja Lauran paikalla toinen Laura, Laura Simontaival.

Kiitos kaikille reippaille lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka ovat olleet menossa mukana tänäkin vuonna. Omasta ja yhdistyksen puolesta toivotan kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulun aikaa, sekä hyvää uutta vuotta!

 

T.Laura