Uusi hankevetäjä ilmoittautuu!

31.1.2012

Heippa vaan kaikki :)

Oon Sinkkosen Laura ja aloittanut KiVa-apu hankkeessa hankevetäjänä Annen seuraajana. Hoidan siis eritoten työpalveluhommia, joten jos kaipaat töitä tai työntekijää erinäisiin kotitöihin (lumityöt, siivous, puiden kanto, lastenhoito, eläinten hoito..) niin pirrauta tai laita sähköpostia, niin pistetään asia hoitoon.

Sitte voisinki kertoa vähä itestäni. Elikkä, oon ihan justiinsa 22-vuotias mukavan lupsakka tyttönen (heh) ja kesän korvilla valmistun Tornion Humanistisesta ammattikorkeakoulusta yhteisöpedagogiksi. Oon ite ollu nuorempana aika paljon mukana 4H-toiminnassa ensin kerholaisena ja myöhemmin kerhonohjaajana ja työpalvelunuorena sekä hallituksen jäsenenä ja nyt olen sitten täydentämässä tätä jatkumoa hankevetäjän nimikkeellä ja innolla odotan mitä tuleman pitää. Asustan Oulussa ja sieltä bussilla hurruuttelen aina tänne toimistolle.

Tässä nyt olen vielä tutustelemassa uuteen työympäristöön ja työtehtäviin, mutta kuhan tämä tässä alkaa lutviutumaan, niin varmasti törmäillään jossain ympyröissä! Mielellään tapaan niin vanhoja kuin uusiakin nuoria ja asiakkaita.

Kipakkaa talven jatkoa, kyllä se kevät sieltä vielä koittaa ;)

T.Laura