ELÄINTEN PÄIVÄÄ VIETETTIIN LAIVAKANKAAN KOULULLA 10.10

18.10.2011

Labradorinnoutaja Manta ja australianpaimenkoira Pummi pitivät loistoesityksen tottelevaisuudesta.
Labradorinnoutaja Manta ja australianpaimenkoira Pummi pitivät loistoesityksen tottelevaisuudesta.
Jäälin tallin luottoponi Totti on monen ratsastajan unelma.
Jäälin tallin luottoponi Totti on monen ratsastajan unelma.

Paikalla olleet eläimet olivat illan vetonaula.

Lapset rakastavat eläimiä. Tämä kävi hyvin selväksi kun tapahtuma alkoi. Lapsia saapui joukoittain paikalle ja jokaisella oli oma, kiva tarina kerrottavana joko omasta tai ystävän lemmikistä. Monilla lapsilla oli myös mukana oma eläinaiheinen pehmolelu, jota sai esitellä muille. Lisäksi lapset mittelivät hyvässä hengessä siitä, kenellä on illan vetovoimaisin eläinpehmo. Kisa päättyi täpärästi eläinpehmo Hepon voittoon.

Pihamaalla oli tarjolla viihdykettä lapsille tokonäytöksen ja poniratsastuksen muodossa. Kiimingin koiraharrastajien tottelevaisuusnäytös oli labradorinnoutaja Mantan ja australianpaimenkoira Pummin loistoesitys. Myös Jäälin tallin luottoponi Totti kuljetti varmasti ratsastajiaan ja saikin paljon rapsutuksia haltioituneilta lapsilta.

Sisätiloissa oli esillä kaunis Maine coon -kissa Pompula. Pompulaa ensimmäinen leikkinäyttely vähän jännitti mutta hyvin Pompula hoiti homman kotiin. Nuokkarin Sanna saakin olla ylpeä kissastaan.

Näytillä oli myös vedenalaista maailmaa akvaariokalojen muodossa.

Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry oli paikalla kertomassa lapsille eläintenhoidosta ja niiden pitämisestä. Lapset esittivätkin kiitettävästi kysymyksiä liiton edustajille.

 

Eläinten päivä on valtakunnallisesti vuosittain 4. lokakuuta vietettävä päivä. Eläinten päivästä alkaa myös Eläinten viikko, jota vietetään 4.-10. lokakuuta