Kivahanke

26.4.2011Onko ensimmäisen työpaikan saaminen kiven alla? Hanki nyt työkokemusta työpalvelumme kautta ja tee itsestäsi aktiivinen nuori työmarkkinoille!

Usein juuri sen ensimmäisen työpaikan saaminen on kiven alla. Kun työkokemusta karttuu, on työllistymien jatkossa helpompaa. Työpalvelumme antaakin oivat mahdollisuudet työllistyä opiskeluaikana useille eri aloille tai innostaa työkokemuksen kautta hakeutumaan toisen asteen koulutukseen. Mikäli tulevaisuus on vielä täysin avoin, työpalvelu onkin hyvä keino etsiä sitä "omaa juttua".

Työpalvelu antaa nuorille "oikeita töitä". Työnantajat arvostavat  oikeaa työkokemusta, eihän kukaan palkkaa työntekijää huvikseen. Hyöty on siis molemminpuolinen; nuorella on osaaminen hallussa ja työnantaja saa osaamista.

Työllistyminen lähtee työhakemuksen tekemisestä. Onkin tärkeää, että annat itsestäsi aktiivisen ja positiivisen kuvan. Miten tämä sitten tapahtuu? Ei hätää, me autamme oikeanlaisen työhakemuksen tekemisessä. Hakemuksen tekemistä voikin harjoitella laittamalla meidän työpalveluun työhakemuksen :)

Ja sitten asiaan mikä askarruttaa nyt montaa lukijaa. Minkälaista palkkaa työpalvelun nuori sitten saa? Maksamme nuorelle palkkaa 7, 23€/tunti tai sovitun urakkapalkan. Ei lainkaan hassumpaa!

Ei muuta kun puhelin käteen tai tule käymään toimistollamme. Voit myös laittaa sähköpostia kiiminki@4h.fi

Keväisin yhteistyöterkuin Anne

050-3202911