Hulinaa riittää

10.11.2010

Poku, Meeri ja Sirkeäsilmä poseeraavat
Poku, Meeri ja Sirkeäsilmä poseeraavat

Heipä hei,

täällä toimistolla on nyt opeteltu hommia kolmisen viikkoa ja ehkä jonkinlaista käsitystä yhdistyksen toiminnasta alkaa olla. Paljon on vielä opittavaa ja esimerkiksi kerhoihin en ole vielä ehtinyt tutustumaan ollenkaan, mutta onneksi se puoli on tukevasti Annen hyppysissä.

Talvi on tulossa  ja olen viime päivät järjestellyt lumityöntekijöitä Kiimingin kunnan seniori-ikäisten ja vammaisten pihoja putsaamaan. Olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka moni kiiminkiläisnuori on ottanut rohkeasti yhteyttä ja ollut kiinnostunut työnteosta.

Muistuttelen tässä samalla että reippaan lumityöntekijän (tai siivoojan tai lapsenvahdin) saadakseen ei tarvitse kuin soitella toimistolle ja kertoa tarpeestaan, niin me järjestmme paikalle työntekijän. Toimimme nuoren työnantajana ja hoidamme palkanmaksun, verot ja maksut ja lähetämme sitten työn tilaajalle laskun, jonka loppusumma on vielä kotitalousvähennyskelpoinen.

Lopuksi vielä vähän mainosta jouluaskartelukursseista: katsokaapa miten ihania kepparimalleja Meeri ja Leena ovat yläkerrassa väkertäneet! Nimesimme kepparit Pokuksi ja Sirkeäsilmäksi :)